موشی با سوسیس آلمانی خانگی تله موش را نابود کرد

سوسیس یک غذای شناخته شده است. پالت منطقه ای به ویژه در غذاهای آلمانی ضروری است.

 ثابت شده است که لذت گوشت دلچسب حتی قبل از آغاز دوران محبوبیت داشت. امروزه بیش از 1500 نوع مختلف سوسیس تنها در آلمان تولید می شود.

برای تولید برخی از سویه ها، خون و احشاء اضافی اضافه می شود. توده حاصل در روده ها، مثانه ها یا معده های طبیعی پر می شود.

با ریسمان سوسیس آلمانی خانگی بسته می شود. روده مصنوعی نیز اغلب در تولید استفاده می شود.

سوسیس

گوشت

از گوشت تازه برای سوسیس مرغوب استفاده می شود. حداقل محدودیت برای محتوای پروتئین گوشت در گوشت بدون چربی وجود دارد.

 کیفیت سوسیس با کیفیت بالای پروتئین ماهیچه تعیین می شود. نسبت بالا نشان دهنده کیفیت خوب است.

نکته: سوسیس مزه بهتری دارد اگر 15 دقیقه قبل از مصرف از یخچال خارج شود.

در آلمان از این گوشت مخصوصاً برای تهیه سوسیس استفاده می شود:

  • گوشت خوک، گاو، گوساله، بره، مرغ، اسب و شکار

ارزش های غذایی

سوسیس مواد مغذی مهمی را برای بدن فراهم می کند. یک رژیم غذایی متعادل و سالم می تواند حاوی سوسیس و کالباس در حد متعادل باشد. این ارزش های غذایی را می توان در محصولات یافت:

کالری دریافتی با توجه به انواع مختلف سوسیس متفاوت است. به خصوص گوشت بدون چربی به طور قابل توجهی کالری کمتری نسبت به سالادهای گوشتی مخلوط با سس مایونز دارد:

  • مرغ در هر 100 گرم تنها 75 کالری دارد.
  • حتی با 100 گرم گوشت ذرت فقط 141 کالری مصرف می شود.
  • ژامبون آب پز و سینه مرغ با حدود 100 کالری در هر 100 گرم، یک وعده غذایی کامل را تشکیل می دهند.
  • بیکن اغلب به غذاها اضافه می شود تا طعم آن را بهتر کند. 620 کالری در هر 100 گرم باید در نظر گرفته شود.
  • سالاد مرغ با 560 کالری بیش از دو برابر سوسیس مرغ دارد.

نکته : بهتر است از سالاد گوشت پرهیز کنید و به سراغ تنوع اصلی سوسیس بروید. کالری کمتری دارد و چربی کمتری دارد.